Εταιρεία

Σαπουνάς Αθανάσιος και Σια ΟΕ STAG Συστήματα Υγραεριοκίνησης  Σαπουνάς Αθανάσιος και Σια ΟΕ STAG Συστήματα Υγραεριοκίνησης  Σαπουνάς Αθανάσιος και Σια ΟΕ STAG Συστήματα Υγραεριοκίνησης

Η εταιρεία A Σαπουνάς & Σια E.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω απο 40 χρόνια. Θέλοντας να επεκτείνουμε την εξυπηρέτησή μας ανακοινώσαμε την συνεργασία μας και αντιπροσώπευση με την μεγάλη πολυεθνική εταιρεία AC STAG στα Συστήματα υγραεριοκίνησης . Η αξιοπιστία μας και η εγγύηση των προϊόντων μας είναι γνωστή στο αξιότιμο πελατολόγιο μας και καλύπτει ότι έχει σχέση με το υγραέριο.

Διαθέτοντας έτσι στους καταναλωτές μας τα δημοφιλέστερα σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και βραβευμένα για την καινοτομία και αξιοπιστία τους συστήματα υγραεριοκίνησης STAG.

Εκπαιδευτήκαμε από Πολωνούς τεχνικούς και μηχανικούς για να μπορούμε να σας παρέχουμε με την σειρά μας την πιο έγκυρη τεχνική υποστήριξη .

AC STAG Συστημάτα Υγραεριοκίνησης

Σαπουνάς Αθανάσιος και Σια ΟΕ STAG Συστήματα ΥγραεριοκίνησηςΗ εταιρεία AC STAG αποτελεί για περισσότερα από 28 χρόνια τον πλέον σημαντικό κατασκευαστή συστημάτων υγραερίου LPG/CNG στην Πολωνία και έναν εκ των σημαντικοτέρων σε όλο τον κόσμο. Τα διεθνούς φήμης προϊόντα της με την επίσημη εμπορική ονομασία «STAG» έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό και διατίθενται σε περισσότερερες από 30 χώρες (Γερμανία, Ρωσία, Ιαπωνία , Ουκρανία, κ.α.).

Χαρακτηριστικό της υπεροχής τους είναι ότι έως σήμερα τα έχουν εμπιστευθεί μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους αυτοκινητοβιομηχανίας όπως η Mitsubishi *, ενώ διαθέτει εγκρίσεις καλής λειτουργίας και συμβατότητας "R115" για τις εταιρείες: Mercedes Benz, BMW, Volswagen, Audi, Seat, Skoda, Crysler και Kia**

Με βασικό άξονα τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με αναμφισβήτητα ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα.

Η ηγετική τους θέση είναι αποτέλεσμα των αυστηρών προτύπων ποιότητας που ακολουθεί η παραγωγός εταιρία, της εξειδικευμένης γνώσης του προσωπικού της, της καινοτομίας και της μέγιστης ασφάλειας των προϊόντων της αλλά και της εκπληκτικής σχέσης ποιότητας - τιμής που αυτά έχουν!

Ποιότητα

Η εταιρεία AC STAG ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της, όντας πιστοποιημένη με Ι SO 9001:2008. Στα πλαίσια αυτά δεν σταματά να αναβαθμίζει συνέχεια τις εγκαταστάσεις της, να επιμορφώνει σε σταθερή βάση το προσωπικό της αλλά και να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα της, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά εναλλακτικών συστημάτων αυτοκίνησης.

Καινοτομία

Ταγμένη στο να χαράσσει διαρκώς νέους δρόμους στην υγραεριοκίνηση, η εταιρεία AC STAG ίδρυσε τον Φεβρουάριο του 2012 ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, στελεχωμένο με εξαιρετικά κατηρτισμένους επιστήμονες και τεχνικούς.
Σκόπος του εν λόγω κέντρου είναι όχι μόνον να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας αλλά και να δημιουργεί πρωτότυπα και καινότομα προϊόντα που αποτελούν τομές για την αυτοκίνηση.

Βραβεύσεις

Οι εξαρετικά καλές επιδόσεις που έχει επιδείξει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια ιδίως στον τομέα της ποιότητας και της καινοτομίας των προϊόντων της, έχουν αναγνωριστεί με δεκάδες βραβεία, όπως το βραβείο της «Εταιρείας της Χρονιάς 2012», το «Βραβείο Καινοτομίας 2011», το βραβείο « INPRO 2012 Award - STAG-4 Q-BOX controller» κ.α.

* Δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση
** Αριθμοί Έγκρισης

  • MERCEDES BENZ 115R 00 0068
  • BMW 115R 00 0054
  • VOLKSWAGEN, AUDI,SEAT & SCODA 115R 00 0093
  • CRYSLER 115R 00 0067
  • KIA 115R 00 0069

Βραβεία